6000 Kecskemét, Zápor utca 2.
2700 Cegléd , Vörösmarty tér

Sant' Agostino Intarsi

Classic:
A PRIMEWOOD kollekció fahatású részletek gondos kiválasztása precizitással és jó ízléssel kombinálva. A tradicionális  olasz szekrénykészítés elemei és dekorációs témái új életre keltek, harmonizálva a modern életstílussal. A stílus és a dizájn mértékletessége és tisztasága jellemzi a díszített kerámialapok egyediségét, amelyek meghatározzák a Classic új koncepciójának mércéjét.

Elite:
Ikonikus márványbetétek, világos fákkal kombinálva, meleg és autentikus tónusokkal.  Időtlen díszítő motívumokból álló kollekció, amelyet szakértelemmel és szenvedéllyel választottak és tökéletesítettek, hogy a dekorációk autentikus elitjét építsék fel.

Glam:
Az ősi anyagok kombinálásának új módja a márvány és a fa értékes hatásainak kombinálásával. A hideg árnyalatok és a sötét színek elterjedtsége időtlen, időtlen stílust kölcsönöz a helyiségeknek, amelyek markáns kontrasztokból állnak.

 

Részletesebb információt és technikai adatokat a katalógusban talál.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram